PROPERTY ONDERHOUD SERVICES in de OOST ALGARVE, TAVIRA -PORTUGAL.

Happy Homes Algarve 

Onderhoud services voor onroerend goed in de OOST ALGARVE - TAVIRA - PORTUGAL // vakantie villas met zwembad - apartementen - quintas - zwembad onderhoud - laundry - schoonmaak - baby sitting - verzekering - reparaties - tuin onderhoud - hout voor de open haard

 

 

HOME

ONDERHOUD SERVICES

ADMINISTRATIE SERVICES

RENTALS & LETTINGS

PROPERTY SALES CONSULTANCY


 

PROPERTY ONDERHOUD SERVICES 
Uw huis in de Algarve is voor ons net zo belangrijk als voor u

H
appy Homes Algarve organiseerd regelmatig inspecties voor veiligheid en onderhoud van uw woning. Het huis wordt ook door ons geinspecteerd bij vertrek van uw gasten na verhuur. Wanneer nodig sturen wij u een gedetalieerd verslag betreffende uw woning indien zich een probleem voordoet met aanbevelingen voor reparatie en -preventief- onderhoud.    Spoed eisende reparaties en eenvoudig onderhouds werk wordt door ons zospoedig mogelijk en zonder notificatie aan de eigenaar uitgevoerd. In geval van omvangrijk onderhoud en/of redecoratie werkzaamheden sturen wij altijd eerst een verslag met een begroting voor toestemming voordat aan de werkzaamheden begonnen wordt. 

Omdat Happy Homes Algarve een onafhankelijk villa beheer en onderhoud bedrijf is kunnen wij u in contact brengen met een uitgebreid netwerk van betrouwbare architecten, bouwers en interieur ontwerpers om u te assisteren bij alle soorten van bouw en decoratie werk.

Zwembad en tuin onderhoud kunnen indien nodig voor u worden georganisseerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze professionele schoomaak en wasserij service. Overige diensten kunnen wij u op verzoek aanbieden met een bijsluiting van een prijs opgaaf.

 


  


Voor meer informatie
contact us .

Happy Homes - Gestão de Propriedades Lda, Rua Dr. Jose Pires Padinha 178, 8800-354 Tavira, Portugal

[ all rights reserved ]