PORTUGAL ACCOMMODATIE - Vakantie woningen in de Algarve

Happy Homes Algarve 

Prive accommodatie in de OOSTELIJKE ALGARVE - TAVIRA - PORTUGAL // verhuur  villas met zwembad - appartementen - cottages - turismo rural - places to stay in a beach and golf resort - korte en lange termijn verhuur - charmante cottages - self catering villas en  bed & breakfast

 

 

HOME

BOEKING CONDITIES

PROPERTY MANAGEMENT

AUTO VERHUUR

TAVIRA

KAART VAN TAVIRA


 

BOEKING CONDITIES
 

Betaling

Alle prijzen zijn per week en in Euro's mits anders aangegeven.

50% aanbetaling binnen zeven dagen na confirmatie van reservering.

Gelieve de resterende betaling 8 weken voor aankomst te voldoen, of de volledige betaling indien de boeking minder dan 8 weken voor aankomst is. Door het niet nakomen van de betalings condities kan de reservering komen te vervallen en treden onze annulering voorwaarden in werking.

Uw reservering van een woning is alleen bevestigd na ontvangst van de (aan)betaling.

Een borg van €300 in contanten is betaalbaar bij aankomst en ontvangst van de huis sleutel. Deze borg wordt terug betaald op de dag van vertrek, na inspectie van het huis. Indien uw vertrek tijd buiten normale kantoor uren valt, dan behouden wij het recht voor om uw borg per post of overboeking binnen 21 dagen na vertrek te retourneren.

Annulering

Happy Homes vergoedt de (aan)betaling volgens de annulering voorwaarden binnen 21 dagen na de geplande aankomst datum volgens uw reservering.

In het geval dat Happy Homes een vervangende boeking heeft voor een gedeelte - danwel de volledige geannuleerde reserverings periode, dan wordt na aftrekt van Euro 75 administratie kosten een pro rata terugbetaling van uw aanbetaling gedaan.   

Tijd voor aankomst:

% Terug betaling van (aan)betaling

8 weken of langer

100% min € 75 adminstratie kosten

5 to 8 weken

60%   min € 75 adminstratie kosten

3 to 5 weken

40%   min € 75 adminstratie kosten

2 to 3 weken

20%   min € 75 adminstratie kosten

2 weken of korter

0%

DIENSTEN

Levensmiddelen pakketen:                                                           Een uitgebreid welkomst levensmiddelen pakket kan worden geleverd tegen betaling van € 47,50 Euro voor twee personen en een additionele betaling van € 5 per extra persoon. 

Beschikbaar voor verhuur:                                                           Kinderbedje                        25 Euro per week 
Hoge stoel                          19    ,,     ,,      ,,  
Kinderbedje en Hoge stoel  35    ,,     ,,      ,,   
40cm ventilator                   11   ,,     ,,     ,,                                      "Z" bed (kampeer bed)        40     ,,    ,,      ,,

Airport meetings:                                                                           Wij zijn gaarne bereidt u te verwelkomen op het vliegveld van Faro ter begeleiding naar uw vakantie verblijf, indien gewenst. De kosten voor deze service is € 48,90 met een toeslag van 20% tussen 24h00 and 08h00.

Additionele diensten:
Het is ons een genoegen een prijsopgave te verstrekken voor overige diensten.

Algemene voorwaarden en condities

Onze wekelijkse verhuur prijzen zijn inclusief water, gas en electra.  

In het algemeen is de aankomst tijd 16.00 of later en de vertrekt tijd niet later dan 10.00 tenzij anders overeengekomen. Wij proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met de aankomst/vertrekt tijden zodat u zo lang mogelijk van uw kunt vakantie genieten. Echter op 'change over days' hebben wij de tijd nodig om het huis schoon te maken voor de volgende gasten.

De woningen zijn voorzien van bestek, glazen, borden en pannen etc.

Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Echter, u dient uw eigen strand- en zwembad handoeken mee te brengen.

De meeste van de aangeboden vakantie woningen zijn ook bij ons in beheer en wij kennen ze goed. Wij inspecteren de woningen regelmatig en als er enige veranderingen zijn aan de accommodatie dan wordt de presentatie op onze website zo spoedig mogelijk aangepast. Echter, wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke verschilen tussen de aangeboden informatie op onze website en de woning.

Al onze woningen zijn privé eigendom en ingericht naar de smaak van de eigenaar. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.

Wij trachten uw verblijf in de Algarve zo veilig en aangenaam  mogelijk te maken, maar Happy Homes accepteerd geen aansprakelijkheid voor welk ongeluk, ongeval of schade veroorzaakt door gasten, danwel waar gasten bij betrokken zijn tijdens hun verblijf in de woningen.

We raden u ten zeerste aan om u te verzekeren tegen kosten voortvloeiend uit annulering en wettelijke aansprakelijkheid als huurder van het vakantieverblijf.

We zijn niet verplicht om u schadeloos te stellen voor diensten waar u geen gebruik van heeft gemaakt zoals het voortijdig verlaten van uw vakantiewoning. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor het uit vallen van openbare voorzieningen zoals water en electriciteit en is er geen sprake van financiele compensatie door Happy Homes. 

De minimum verhuur periode is 7 dagen, maar een korter verblijf is mogelijk tegen betaling van een toeslag voor de eind schoonmaak.

Alleen personen vermeld op het boekings formulier zijn gerechtigd om van de vakantie woning gebruik maken.

Normaal verblijf is twee personen per slaapkamer.

Alle woningen hebben een maximum verblijf aantal welke alleen overschreden kan worden bij aanvraag vooraf en na schriftelijke toestemming.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verandering of annulering van uw reservering tengevolge van overmacht, zoals bijvoorbeeld terreur, oorlog, natuur rampen en stakingen enz.

Wij kunnen u van dienst zijn met airport pick-ups, auto verhuur, wasserij service, schoonmaaksters,  baby oppas en levensmiddelen pakketen. Wij verhuren ook baby bedjes en hoge stoelen.

In het geval u klachten mocht hebben over de door ons of door ons geintroduceerde partijen geleverde diensten, dan verzoeken wij u vriendelijk om meteen met ons contact op te nemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw klacht proberen op te lossen en tevens houden wij u op de hoogte van de voortgang gedurende het proces. De procedure en het afhandelen van uw klacht zal vertrouwelijk worden behandeld tussen u als gast, de eigenaar van de woning, de toeleverancier en ons zelf. Happy Homes is trots op het hoge niveau van klanten tevredenheid. Mocht u van mening zijn dat uw klacht niet juist is behandeld of niet is opgelost, dan verzoeken wij u ons daarvan schriftelijk op de hoogte te stellen. Uw klacht wordt door ons op discrete wijze behandeld.

Wij wijzen u er op dat u verantwoordelijk bent om de woning in goede conditie te verlaten en dat u aansprakelijk bent voor schade. Wij verzoeken u vriendelijk om ons zo spoedig mogelijk te informeren indien er problemen zijn, schade of andere gebreken zijn om ons in staat te stellen e.e.a. zo spoedig mogelijk te verhelpen en het ongemak voor u te minimaliseren en tevens verdere schade aan de woning te helpen voorkomen. In het geval van substantiële schade aan de woning als gevolg van nalatigheid of moedwillige actie van huurders, dan zijn de huurders financieel volledig aansprakelijk voor de herstel werkzaamheden.

Indien is vast gesteld dat de huurder opzettelijk schade aan de woning en/of de inhoud heeft toegebracht, dan worden alle huurders welke in de betreffende woning verblijven verzocht om onmiddelijk de woning te verlaten en er zal geen sprake zijn van een vergoeding voor het resterende verblijf. Het is ons beleidt om van bovenvermeld gedrag melding te maken bij de lokale politie en gerechtelijke stappen zullen worden ondernomen om de volledige schade te verhalen inclusief de door Happy Homes gemaakte kosten voor juridische bijstand, zowel lokaal als internationaal.

 


   VILLAS      |      APPARTEMENTEN      |      TOWNHOUSES      |      COTTAGES      |      B&B / HOTELS

De accommodatie in de Algarve  op deze website is slechts een selectie van ons gevarieerde aanbod.
Gelieve ons uw wensen via 
email aan ons kenbaar te maken voor meer persoonlijke aanbevelingen. 

Happy Homes - Gestão de Propriedades Lda, Rua Dr. Jose Pires Padinha 178, 8800-354 Tavira, Portugal

[ all rights reserved ]